1/8
All Technology News screenshot 0
All Technology News screenshot 1
All Technology News screenshot 2
All Technology News screenshot 3
All Technology News screenshot 4
All Technology News screenshot 5
All Technology News screenshot 6
All Technology News screenshot 7
All Technology News Icon

All Technology News

WeRaven
Trustable Ranking IconНадеждно
1K+Изтегляния
17.5MBРазмер
Android Version Icon5.1+
Андроид версия
1.9(26-12-2023)Това е най-новата версия
-
(0 Прегледи)
Age ratingPEGI-3
ДетайлиПрегледиВерсииИнформация
1/8

Описание на All Technology News

"Technology News" е приложението за всеки, който иска да бъде в крак с най-новите тенденции и разработки в света на технологиите. Това изчерпателно приложение обхваща всичко - от най-новите софтуерни актуализации и пускане на продукти до задълбочен анализ и мнения. Със своя удобен за потребителя интерфейс и разнообразна гама от категории, "Technology News" улеснява да бъдете информирани и забавлявани, независимо къде се намирате.


Категорията „Всички новини“ е основният раздел с новини на приложението, който обхваща най-новите технологични новини от целия свят. Независимо дали се интересувате от най-новите пускания на продукти, софтуерни актуализации или разработки в индустрията, ще намерите всичко тук. Категорията Всички новини се актуализира редовно, което гарантира, че винаги имате достъп до най-актуалната информация.


Категорията Компютри е задължителна за всеки, който се интересува от компютри и софтуер. Този раздел обхваща всичко - от пускането на нови продукти и актуализации на софтуера до задълбочени анализи и мнения. Независимо дали сте професионалист в технологичната индустрия или просто някой, който се интересува от най-новите разработки, ще намерите ценни прозрения и информация в тази категория.


Категорията „Дигитален дом“ е изчерпателно ръководство за най-новите тенденции и продукти в технологиите за интелигентен дом. От домашна сигурност до домашна автоматизация, този раздел съдържа всичко, което трябва да знаете, за да създадете модерен, свързан дом. Независимо дали искате да подобрите сигурността на дома си или искате да създадете по-енергийно ефективен дом, категорията „Дигитален дом“ е задължителна за четене.


Категорията Игри е задължителна за всички геймъри. Тук ще намерите последните новини и ревюта от света на видеоигрите. Независимо дали сте геймър на компютър, конзола или мобилен геймър, ще намерите ценна информация и прозрения в тази категория. От нови издания на игри до задълбочени прегледи и анализи на игри, категорията Игри има всичко.


Мобилната категория обхваща всичко, свързано с мобилните технологии, от най-новите смартфони и таблети до мобилни приложения и услуги. Независимо дали сте потребител на iOS или Android, тук ще намерите последните новини и рецензии. Мобилната категория се актуализира редовно, което гарантира, че винаги имате достъп до най-актуалната информация.


Категорията Социални медии е задължителна за всеки, който се интересува от най-новите тенденции и развитие на социалните медии. От нови платформи и функции до съвети и трикове за изграждане на силно присъствие в социалните медии, този раздел има всичко. Независимо дали сте специалист по маркетинг в социални медии или просто човек, който обича да бъде в крак с най-новите тенденции, категорията социални медии е ценен ресурс.


Категорията Фотография и заснемане на видео е изчерпателно ръководство за най-новите камери, обективи и оборудване за заснемане на видео. Независимо дали сте професионален фотограф или просто човек, който обича да прави снимки и видеоклипове, този раздел съдържа всичко, което трябва да знаете. От ревюта на камери и сравнения до съвети и трикове за правене на по-добри снимки и видеоклипове, категорията за заснемане на снимки и видео е задължителна за четене.


Като цяло „Technology News“ е цялостно приложение, което обхваща всички най-нови разработки в света на технологиите. Със своята разнообразна гама от категории и удобен за потребителя интерфейс, това приложение е идеалният избор за всеки, който иска да бъде информиран и да се забавлява в света на технологиите. Независимо дали сте професионалист в технологичната индустрия или просто някой, който се интересува от най-новите тенденции и разработки, „Technology News“ има всичко необходимо, за да останете пред кривата.

All Technology News - Version 1.9

(26-12-2023)
Други версии
Какво ново-We’ve improved our interface even more!

There are no reviews or ratings yet! To leave the first one please

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарантирано добро приложениеТова приложение е преминало тест за сигурност срещу вируси, злонамерен софтуер и други злонамерени атаки и не съдържа никакви заплахи.

All Technology News - APK информация

APK версия: 1.9Пакет: com.alasmarcompany.tech.news
Съвместимост с Android: 5.1+ (Lollipop)
Разработчик:WeRavenПолитика за поверителност:https://weraven.com/privacy-policy-appsРазрешения:17
Име: All Technology NewsРазмер: 17.5 MBИзтегляния: 200Версия : 1.9Дата на пускане: 2023-12-26 04:02:35Мин. екран: SMALLПоддържано CPU: x86, x86-64, armeabi-v7a, arm64-v8a
ID на пакет: com.alasmarcompany.tech.newsSHA1 подпис: BC:BE:E7:83:52:2D:86:06:88:53:C7:14:3E:F3:9E:41:08:4B:A0:E0Разработчик (CN): www.appyet.comОрганизация (O): AppYetМестен (L): OakvilleДържава (C): CAОбласт/град (ST): ON

Latest Version of All Technology News

1.9Trust Icon Versions
26/12/2023
200 изтегляния17.5 MB Размер

Други версии

1.8Trust Icon Versions
7/9/2023
200 изтегляния17 MB Размер
1.7Trust Icon Versions
24/11/2022
200 изтегляния18 MB Размер
1.5Trust Icon Versions
15/1/2022
200 изтегляния17.5 MB Размер
1.4Trust Icon Versions
17/9/2021
200 изтегляния17.5 MB Размер
1.3Trust Icon Versions
9/7/2021
200 изтегляния17.5 MB Размер
1.2Trust Icon Versions
26/5/2019
200 изтегляния17 MB Размер

Apps in the same category

You may also like...